In povesti petrecerile se intindeau doar 3 zile si 3 nopti, in schimb, Auchan, la aniversare, s-a pregatit sa sarbatoareasca mult mai mult!
Pe 21 octombrie ti-am pregatit o noua super supriza! -5% REDUCERE la TOOOOOOT, incepand cu ora 18 si pana la ora de inchidere a magazinului!

Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile si se aplica doar produselor comercializate (cu exceptia celor mentionate la punctul IV. de mai jos) in magazinele Auchan, mentionate in Anexa 1 de mai jos (Magazinele Participante), direct la casele de marcat, in limita stocurilor disponibile.
I. Promotia este valabila doar luni – 21.10.2019 – de la ora 18.00 si pana la finalizarea programului Magazinelor Participante, afisat in mod corespunzator la intrarea in Magazinul Participant si/sau in Centrul Comercial unde acesta functioneaza, dupa caz, dar nu mai tarziu de ora 23:59:59.
II. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru intentia/solicitarea clientilor de a beneficia de promotie in afara intervalului orar mentionat mai sus, si/sau dupa ora de inchidere a Magazinelor Participante (indiferent de programul de functionare a Centelor Comerciale).
III. Exceptii:
1. in intervalul mentionat la punctul II. de mai sus clientii pot sa achizitioneze, dupa caz, unul sau mai multe produse expuse la comercializare in Magazinele Participante, cu exceptia: a) tigarilor, tigaretelor si/sau a altor produse din tutun;
2. promotia nu se va aplica sumelor datorate de clienti la achizitionarea produselor electronice, electrocasnice, IT si telecom, reprezentand eco taxa (taxa verde) – reducerea de 5% se va aplica doar pretului produsului achizitionat nu si eco taxei (taxei verzi), datorate separate si evidentiata in mod distinct pe bonul fiscal aferent achizitiei;
IV. Promotia (reducerea de 5%) se aplica direct la casele de marcat si se va calcula si deduce automat din valoarea neta mentionata pe bonul fiscal emis la casele de marcat.

Anexa 1 (lista magazine)