Sărbătorim 12 ani de Auchan, 12 ani de prețuri îmblânzite!

“Auchan schimbă viața!” este motto-ul nostru și ne angajăm, că prin acțiunile noastre, să schimbăm viața clienților, angajaților, partenerilor și comunităților în care ne desfășuram activitatea.  Așadar, în acest context,  sărbătorim 12 ani de prețuri îmblânzite.

Pentru că “unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt” și pentru că încurajăm modul de viață bio, eco și responsabil față de mediu, am adus pe aleea centrală din magazinele noastre,  o oferta bogată și diversificată a produselor din aceste categorii (bio, eco, consum responsabil) de asemenea, la prețuri îmblânzite! Nu vor lipsi acțiunile de responsabilitate socială care se vor desfășura la nivel național, în colaborare cu partenerii  comerciali, dar și acțiunile locale, pe care magazinele Auchan le vor realiza în spiritul viziunii noastre.

Un loc important în această sărbătoare îl ocupă mărcile partenere ale filmului România neîmblânzită – parte a proiectului de suflet și responsabilitate socială , pe care l-am gândit ca un dar pentru români,  în anul centenarului

Și pentru că nu există aniversare fără cadouri, cu ocazia celor 12 ani împliniți, va așteptam cu peste 1000 de premii și va invităm să participați la MAREA TOMBOLĂ ANIVERSARĂ AUCHAN  la care puteți câștiga premii pe măsură!

Aniversare 11 ani – Mobilizatron 2017

Am plantat in judetul tau!

 • Arges: comuna Bascov, sat Glimbocu – 21 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Bacau: comuna Tamasi – 11 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Bihor: comuna Santandrei – 15 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Brasov: localitatea Timisul de Sus – 4 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Bucuresti: orasul Videle – 25 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Cluj: comuna Frata- 18 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Constanta: comuna Cumpana – 18 noiembrie. Imagini de la plantare aici si Eforie Nord – 25 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Dolj: comuna Calarasi – 18 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Galati: comuna Piscu si municipiul Galati – 25 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Hunedoara: municipiul Deva – 18 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Iasi: municipiul Iasi – 18 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Maramures: comuna Recea, sat Lapusel – 21 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Mures: comuna Craciunesti – 14 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Prahova: comuna Tomsani – 24 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Satu Mare: comuna Viile, sat Medisa – 21 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Sibiu: comuna Seica Mica – 4 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Suceava: localitatea Burdujeni Sat – 4 noiembrie. Imagini de la plantare aici
 • Timis: Topolavatu Mare -11 noiembrie. Imagini de la plantare aici

Inscrie-ti copacul aici si poti vedea cum creste!

Pentru ca ai cumparat un copacel simbolic, in schimbul caruia Auchan planteaza doi copaci adevarati, il poti incrie aici pentru a  vedea cand va fi plantat si cum creste 

Personalizeaza si descarca Certificatul Mobilizatron, dovada ca tu ai ajutat Romania sa respire!

La 11 ani de Auchan facem o fapta buna, impreuna.

In octombrie 2017 la Auchan, unu inseamna doi. Tu cumperi un copacel din carton 100% reciclat, iar noi plantam doi copaci adevarati. Pentru ca impreuna ajutam Romania sa respire!

Te asteptam in unul dintre cele 33 de magazine Auchan, sa iti iei copacelul tau si astfel sa ajuti Romania sa respire alaturi de noi si colaboratorii nostri.

Prima parte a campaniei se va desfășura în perioada 4 – 24 octombrie. În această etapă, în toate hipermarketurile Auchan, pe rafturile dedicate campaniei, se va găsi  un produs  special – kit-ul Mobilizatron. Acesta va cuprinde un copăcel realizat 100% din hârtie reciclată iar achiziționarea lui va permite  clienților, partenerilor și angajaților Auchan să contribuie, fără costuri mari de timp și bani, la îmbunătățirea calității mediului.

Cea de-a doua parte a campaniei va fi cea de plantare și se va desfășura, în luna noiembrie, în toată țara. Plantarea va fi organizată de Auchan în colaborare cu ONG-uri de mediu din toată țara, autorități locale, dar și voluntari.

Urmareste evolutia campaniei, rezultatele si noutatiile Mobilizatron 2017, aici!

0
copacei cumparati
0
copacei de plantat
Mobilizatron reprezintă demersul de responsabilitate socială lansat de Auchan în anul 2016, pentru a sărbători zece ani de prezență în România. Dacă în 2016 „Mobilizatron” a susținut, printr-o donație cumulată de 200.000 euro, cauze dedicate dezvoltării comunităților locale, sub formă de acțiuni de ajutor umanitar (pachete pentru copii și vârstnici din mediile defavorizate), precum și acțiuni din sfera educației (crearea de spații educaționale alternative, instruirea personalului didactic), în 2017, “Mobilizatron” se concentrează pe o singură directie majoră: Responsabilitatea față de mediu. 
Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri si 4 magazine de proximitate MyAuchan cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016 și propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor, dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul.