Auchan doreste sa devina ambasadorul producatorilor romani prin punerea la dispozitie a retelei sale internationale de magazine pentru produse fabricate in Romania

“Romania accelereaza” este numele programului pe care Auchan Romania il lanseaza astazi, 29 octombrie, pentru producatorii si furnizorii romani prin care pune la dispozitia acestora reteaua sa internationala de magazine pentru produsele fabricate in Romania. Acest proiect se inscrie in ambitia Auchan de a crea valoare in Romania si urmareste sustinerea si dezvoltarea producatorilor romani in cadrul unui parteneriat de lunga durata.
In calitate de companie responsabila si beneficiind de dimensiunea internationala a grupului din care face parte, Auchan Romania si-a propus sa promoveze produsele producatorilor romani in afara tarii si, in acest sens, sa le faca accesibile atat comunitatilor de romani cat si a tuturor clientilor din diferite tari in care este prezent.
„Devenim ambasadori ai expertizei romanesti si dorim sa oferim produse emblematice si moderne din Romania prin care sa contribuim la satisfacerea nevoilor de consum atat ale romanilor care traiesc si locuiesc departe de tara cat si ale tuturor celorlalti clienti din diferite tari in care Auchan este prezent. Este o oportunitate pentru a dezvolta consumul de produse romanesti, de a incuraja produsele nationale si de a sustine economia romaneasca, iar acest proiect reprezinta o noua concretizare a modului in care Auchan creeaza valoare pentru Romania. Acest program va fi pus in aplicare in mod progresiv in lunile care urmeaza.”
Frédéric Bellon, Director General Auchan Romania

Comunicat de presa