Diferenta Auchan

Ambitia Auchan Romania este de a fi o companie romaneasca, de discount, rentabila, moderna si responsabila, cu multi colaboratori indrazneti, profesionisti, pasionati si proactivi, receptivi la nevoile clientilor pentru a face din Auchan marca si compania preferata de catre toti romanii!

Diferenta Auchan: totul in avantajul clientilor

Acoperind astazi 18 judete si Municipiul Bucuresti, hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot in România ca avand cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai larga si pertinenta gama de produse si cel mai bun confort la cumparare.

Politica Auchan de “discount generalizat” este una speciala: nu se concentreaza doar pe un numar restrans de promotii, ci urmareste ca intreaga gama, toate produsele oferite sa fie la preturi mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenta e in buzunarul tau” exprima cel mai bine angajamentul companiei in favoarea clientilor sai, acela de protejare a puterii de cumparare.

Toate preturile mici, in fiecare zi, si multiple solutii pentru protejarea puterii de cumparare

Politica de discount generalizat practicata de Auchan, constand in „preturi mici pentru toate produsele din gama, permanent”, permite fiecarui client sa realizeze economii importante la fiecare cumparatura.

Auchan se angajeaza sa va ofere tot timpul anului numeroase solutii de protejare a puterii de cumparare.

Cea mai mare si mai bine adaptata gama de produse

Ne ascultam clientii si construim gama de produse in functie de nevoile lor, venind astfel in intampinarea acestora cu peste 50.000 de produse alimentare si nealimentare.

Gamele de produse au fost atent selectionate si dezvoltate pentru a raspunde cat mai bine atat nevoilor de zi cu zi cat si modernitatii, vietii sanatoase, cumparaturilor din placere, cu o larga dezvoltare a sortimentatiei de produse din intreaga lume, dar si din toate regiunile Romaniei. In plus, ne propunem sa ne surprindem clientii zi de zi cu ofertele atractive, noutati si actiunile comerciale inovante.

Zilnic prospetime si calitate

Auchan este specialistul alimentar al Romaniei, datorita gamelor sale foarte largi si produselor sale de calitate, in mod deosebit cele proaspete.

Hipermarketurile Auchan au propriile laboratoare de productie chiar in magazin, pentru produsele de brutarie, patiserie, cofetarie şi carmangerie. La standul special de pescarie clientii vor gasi o gama foarte larga de produse proaspete si de calitate, din Romania si din intreaga lume. Zona de legume si fructe, reunita sub denumirea “Piata Auchan” asigura zilnic toate produsele cautate de clientii nostri, proaspete, de calitate si ieftine.

Personalul specializat, echipamentele performante, sistemul de proceduri si standardele ridicate asigura un nivel inalt de calitate, prospetime si securitate alimentara, totul în beneficiul clientilor.

Pentru nevoile nealimentare, Auchan propune o gama pertinenta si mai ieftina.
Produsele marca Auchan au cel mai bun raport calitate-pret-tendinta si se regasesc atat in raioanele alimentare, cat si in cadrul celor nealimentare.

Cumparaturi rapide si confort la cumparare intr-un magazin modern

Hipermarketurile Auchan sunt recunoscute ca avand alei largi, rafturi bine organizate şi un numar foarte mare de case de marcat in linie, plus case in interior, ceea ce permite clientilor sa faca nu doar economie de bani ci si de timp, respectiv sa se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpararii intr-un centru comercial modern.

Hipermarketurile Auchan beneficiaza de un acces simplu si rapid. Clientii au la dispozitie parcari moderne si bine organizate.
In cadrul a 19 magazine, Auchan ofera transportul gratuit, prin microbuzele speciale. 
In plus, clientii pot ajunge la magazin si utilizand transportul public din zona in care locuiesc catre magazin.

Angajati amabili si profesionisti, pregatiti sa ajute clientii

La Auchan lucreaza aproape 11.000 de angajati formati si specializati pe diferite meserii caracteristice unui hipermarket. Toti angajatii au beneficiat de programele de instruire Auchan si sunt pregatiti sa isi intampine clientii cu amabilitate, profesionalism si cu zambetul pe buze.