Auchan Retail Romaina sustine viata sanatoasa si de aceea, sustine cu bucurie si ajuta in a face posibil un eveniment remarcabil – Turul Romaniei la ciclism.

Competitia oficiala nationala la ciclism, Turul Romaniei, aduna 20 de echipe internationale profesioniste. Turul Romaniei este o competitie de nivel ridicat si traverseaza aproape 700km. (Cluj-Napoca – Sighisoara – Brasov – Focsani – Buzau – Targoviste – Ploiesti – Bucuresti)

Avand in vedere importanta strategica a Turului Romaniei, avem incheiat un parteneriat de durata cu FRC (Federatia Romana de Ciclism), prin care ne propunem sa crestem notorietatea competitiei Turului Romaniei in urmatorii ani , astfel incat aceasta sa devina la fel de urmarita ca tuturile de ciclism consacrate.

Editia Turul Romaniei 2019 include 5 etape, desfasurate in perioada 11-15 septembrie.

Evenimentul de prezentare a echipelor, insotit de bike show, street-food si DJ, a avut loc in parcarea Cluj Arena, pe 10 septembrie, iar pe 11 septembrie s-a dat startul tot de acolo, in prima etapa. Etapele si traseul continua cu Sighisoara – Brasov – Focsani – Buzau – Targoviste – Ploiesti – Bucuresti.

In plus, pentru ca Turul Romaniei 2019 nu este doar o competitie pentru profesionisti, ci face parte dintr-un concept mai amplu, va invitam sa fiti parte activa din acesta si sa va inscrieti la competiile pentru amatori si semi-profestionisti.

https://turulromaniei.com/inscrieri-king-of-the-mountain/

 

Va invitam pe 15 septembrie, in Bucuresti, in zona Parcului Kiseleff, incepand cu ora 10, pentru a urmari finala, marea premiere, dar si pentru a ne bucura de spiritul sportiv, bike show, curse pentru copii, ateliere, food trucks si voie buna. Primii 500 de sustinatori care se prezinta la standul Auchan din zona Parcului Kiseleff, vor primi cate un voucher de 20 lei, pentru cumparaturi in Auchan.

 

Desfasurarea competitiei o puteti urmari prin #turulromaniei, pagina Facebook Auchan si www.turulromaniei.com.