Al 2-lea shop-in-shop O nouă viață by Auchan deschis la București

Al 2-lea shop-in-shop O nouă viață by Auchan deschis la București

Publicat pe 30.10.2021

Începând de azi, 30 octombrie, O nouă viață by Auchan ajunge și în hipermarketul Auchan Drumul Taberei, acesta fiind cel de-al 12-lea shop-in-shop inaugurat în acest an și al 2-lea din București, alături de cel deschis la Auchan Pallady.

Deschis cu ajutorul partenerului nostru Monique Investment, spațiul dedicat în incinta hipermarketului este de aproape 44 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile produselor variază între 5 și 150 lei.

Reciclăm și reutilizăm – aceștia sunt cei doi termeni ce ne ghidează misiunea noastră de a proteja mediul. În acest context am lansat, în luna februarie a acestui an, proiectul de economie circulară O nouă viață by Auchan. Este un concept unic pe piața locală de retail, parte a strategiei companiei de reducere a amprentei de carbon, prin intermediul căruia reutilizăm hainele deja purtate.

În prezent, proiectul O nouă viață este disponibil în hipermarketurile noastre din Timișoara Nord, Oradea, Pitești Bradu, Sibiu, Craiova, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) și în hipermarketurile din Cluj Nord, Târgu Mureș Sud, Pallady, Brașov Coresi și Ploiești (deschise în parteneriat cu LaMajole).