Auchan România este unul dintre campionii competiției „Apa trece, proiectele rămân”

Auchan România este unul dintre campionii competiției „Apa trece, proiectele rămân”

Publicat pe 04.01.2023

Prin programul de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat, Auchan România a fost desemnată drept unul dintre cei cinci „campioni” în domeniul utilizării cu înțelepciune a apei în cadrul competiției „Apa trece, proiectele rămân”, organizată de Departamentul Dezvoltării Durabile din cadrul Guvernului României. Concursul face parte dintr-un demers mai amplu, prin care Departamentul Dezvoltării Durabile își propune să identifice organizațiile care dovedesc atenție la problemele delicate ale societății și care derulează acțiuni în domeniul sustenabilității.

Felicităm toți câștigătorii și ne bucurăm că împreună putem contribui la un viitor mai sustenabil și la utilizarea responsabilă a resurselor naturale. Programul de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat a fost lansat în 2019 și a mobilizat până în prezent peste 360.000 de consumatori casnici, în magazinele Auchan fiind colectați peste 500.000 de litri de ulei uzat. Astfel, 500 miliarde de litri de apă au fost salvați până acum de la contaminare. Le mulțumim tuturor clienților, dar și partenerilor noștri AQUA Carpatica și Fairy Romania.

Demersul nostru continuă, așa că te invităm și pe tine să te alături acestei acțiuni de protejare a mediului înconjurător aducând uleiul alimentar uzat la zonele Serviciu Clienți din toate hipermarketurile Auchan!