Auchan și Bringo – parteneriat pentru livrări rapide la domiciliu

Auchan și Bringo – parteneriat pentru livrări rapide la domiciliu

Publicat pe 26 septembrie 2023

Bringo, prima platforma românească specializată în cumpărături online personalizate și livrare rapidă la domiciliu, și Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri din România, devin parteneri cu scopul extinderii opțiunilor pentru cumpărături online. Începând cu luna septembrie, peste 30.000 de produse alimentare și non-alimentare din magazinele Auchan pot fi comandate online prin platforma Bringo.

Astfel, utilizatorii Bringo au la dispoziție peste 30.000 de produse din magazinele fizice Auchan, atât produse alimentare din categorii precum fructe și legume proaspete, carne, lactate, produse de băcănie și patiserie, cât și produse non-alimentare, de la electrocasnice și articole de îngrijire a casei sau grădinii, până la hrană și produse pentru animalele de companie. De asemenea, membrii MyCLUB Auchan își pot conecta cu ușurință cardul de fidelitate în aplicația Bringo pentru a avea acces la numeroase avantaje și beneficii la cumpărături.

În acest moment serviciul Bringo de livrare din Auchan este disponibil în cele 8 hipermarketuri din București (Titan, Militari, Crângași, Drumul Taberei, Berceni, Cotroceni, Pallady și Vitan), iar în perioada următoare vor fi adăugate în Bringo toate hipermarketurile Auchan din țară.

“La șapte ani de la lansare, Bringo continuă să-și dezvolte rețeaua de parteneri, dovedind încă o dată succesul modelului său de business, unic pe piața românească de e-commerce – cumpărături așa cum le-ar face fiecare dintre noi, alese și livrate cu atenție de către un personal shopper. Suntem încântați de parteneriatul cu Auchan și ne dorim să creștem împreună rețeaua de clienți, oferind o mare diversitate de produse și oferte regăsite și în magazinele fizice, dublată de confortul cumpărăturilor online personalizate. În același timp, acest nou parteneriat consolidează poziția Bringo ca marketplace pe piața din România”, a declarat Cătălin Samara, CEO Bringo Internațional.

„Auchan își propune să fie cât mai aproape de clienții săi, iar online-ul este o axă strategică de referință pentru comerțul nostru, parteneriatul cu Bringo fiind o oportunitate de a ne dezvolta și diversifica serviciile online. Suntem bucuroși de această colaborare și încântați să putem oferi clienților Bringo gamele noastre largi de produse și prețurile avantajoase. Astfel, le oferim o opțiune suplimentară de a-și procura rapid și simplu produsele preferate din magazinele Auchan, aceștia având acces la o gamă variată de articole esențiale, produse românești, preparate proaspete din laboratoarele noastre, precum și la un sortiment variat de alimente pentru un stil de viață sănătos, totul din confortul propriei locuințe.” a declarat Teodor Șerban, Director Eficiență și Proiecte Auchan România.

Parteneriatul reprezintă obiectivul comun al acelor două companii de a veni în întâmpinarea consumatorilor și a noilor tendințe ale comportamentului de cumpărare. În acest sens, inițiativa se traduce prin: disponibilitatea unui număr tot mai mare de opțiuni privind magazinele de unde clienții își pot efectua cumpărăturile online, în funcție de necesități și proximitate; accesul la mai multe magazine dintr-o singură aplicație; diversitatea produselor și a ofertelor, aceeași ca în magazinele fizice; mai multe opțiuni de livrare în funcție de preferințele clienților.

Disponibilitatea magazinelor Auchan pentru utilizatorii Bringo se adaugă unei liste importante de beneficii pe care platforma le oferă deja, de la personal shopper-ul care oferă asistență personalizată de-a lungul întregului traseu al comenzii, până la oferte de la producători locali, mai multe opțiuni de livrare, și garanția primirii banilor înapoi în cazul în care clienții sunt nemulțumiți de starea produselor din categoria fresh.

Despre Bringo România

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie - de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 300 de magazine partenere - în total, peste 90 000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: în 30 sau 90 minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect. Beneficiul major pe care îl are aplicația Bringo față de alte platforme este serviciul de personal shopper. Ai o persoană dedicată pentru comanda ta care face cumpărăturile pentru tine așa cum le-ai face tu, îți permite să modifici în timp real lista de cumpărături și îți oferă alternative pentru produsele indisponibile. Bringo este disponibilă în peste 37 de orașe din România, dar și în alte două țări, prin Bringo International.

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu peste 420 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 382 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 370 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan România este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend - Superior Excellence, precum și certificarea Top Employer în 2023.