În luna iunie ai noi beneficii în Auchan Discount Ploiești și Auchan Discount Calea Șagului.

În luna iunie ai noi beneficii în Auchan Discount Ploiești și Auchan Discount Calea Șagului.

Publicat pe 31.05.2023

În Auchan Discount Ploiești și Auchan Discount Calea Șagului găsești tot ce ai nevoie: de la produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, până la scutece și articole pentru bebeluși sau băuturi alcoolice și răcoritoare.

În perioada 1-30 iunie fă-ți cumpărăturile în Auchan Discount Ploiești sau Auchan Discount Calea Șagului și bucură-te de beneficiile pe care ți le-am pregătit. Te așteptăm la cumpărături!

Toată luna iunie ai -50% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la sute de articole special semnalizate.*

Îți oferim posibilitatea să beneficiezi de discount pentru cantități multiple. Primești -5% reducere pe loc prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la achiziția a 4 sau 6 bucăți din selecția de produse special semnalizate.**

*Oferta nu se aplică produselor aflate în alte promoții. Beneficiul constă în acordarea între 1.06-30.06.2023 a 50% din valoarea cumpărăturilor pe cardul de fidelitate, bani ce pot fi cheltuiți ulterior în magazinele Auchan sau pe auchan.ro. Beneficiul se acordă în limita a 12 unități/ card client, peste această cantitate, aplicându-se prețul întreg, fără beneficiu.

**Reducerea nu se aplică produselor aflate în alte promoții. Promoția de 5% reducere/bucată la fiecare 4 bucăți identice nu se cumulează cu cea de 5% reducere/bucată la fiecare 6 bucăți identice. Reducerea se aplică pe loc, prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, doar pentru produsele selectate și semnalizate în magazin, în limita stocurilor disponibile. Verificați afișajul produselor în magazine.

Încă nu ai card MyCLUB Auchan?

Ai mai multe opțiuni prin care poți să devii membru:
● poți să soliciți un card fizic, în magazine, de la Serviciul Clienți sau de la casele de marcat
● poți să-ți generezi singur un card digital online pe auchan.ro sau din aplicația mobilă Auchan