Marea Deschidere - Auchan Moșnița te așteaptă cu prețuri de neratat!

Marea Deschidere - Auchan Moșnița te așteaptă cu prețuri de neratat!

Publicat pe 24.11.2023

Marți 28 noiembrie, de la ora 10:00 deschidem noul supermarket Auchan Moșnița, în incinta Moșnita City Mall din Moșnița Nouă, jud. Timiș.

Am pregătit pentru toți clienții noștri un sortiment variat cu peste 12.000 de produse pentru cumpărăturile zilnice, dar și zeci de oferte și reduceri, avantaje, premii și prețuri mici în fiecare zi.

Printre ofertele TOP DEALS de care fiecare client se poate bucura în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie se numără: pulpă de porc fără os, la prețul de doar 18,99 lei/kg (38% reducere), banane la doar 2,99 lei / kg (57% reducere), ulei de floarea soarelui Foare de aur la doar 3,99 lei (33% reducere) sau cafea Lavazza, 250 g la doar 9,90 lei (61% reducere).

Deschide AICI catalogul și pregătește-ți lista de cumpărături!

MAREA TOMBOLĂ

Îi încurajăm pe toți cei care ne trec pragul să devină membri ai MyCLUB Auchan, programul nostru de fidelitate și să fie astfel beneficiarii zecilor de oferte special create pentru ei, cum ar fi 25% reducere la toată gama de paste Barilla sau reduceri semnificative la produsele pentru animăluțele de companie.

În plus, în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie - toti clienții care utilizează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în Auchan Moșnița pot câștiga unul dintre cele 5 premii a câte 5.000 lei sau unul dintre cele 100 de premii a câte 100 lei, ambele premii sub formă de bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Magazinul dispune de o suprafață de 1600 mp de vânzare, case rapide și un sortiment de peste 11.000 produse.

Printre serviciile oferite clienților se numără:

Serviciul Clienți
La Masă Auchan-mâncare proaspăt gătită
Închiriere GRATUITĂ unelte pentru casă și grădină pentru membrii MyCLUB Auchan.

Click and collect comenzi auchan.ro

Servicii foto Cewe

Colectare ulei menajer

Reciclare PET/ALU/STICLĂ

Adresa:
Moșnița Nouă, Str. Principală nr. 2B

Citește regulamentul concursului aiciCastigatorilor concursului Auchan Mosnita