O nouă premieră – Se lansează fan shop-ul Steaua București în Auchan Drumul Taberei, de lângă Ghencea

O nouă premieră – Se lansează fan shop-ul Steaua București în Auchan Drumul Taberei, de lângă Ghencea

Publicat pe 9.06.2023

Începând din această săptămână, o gamă variată de produse oficiale ale clubului de fotbal Steaua București sunt disponibile în hipermarketul Auchan Drumul Taberei, într-o zonă special amenajată, ca urmare a unei colaborări între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Auchan România. Susținătorii echipei vor putea găsi aici o mulțime de articole ce poartă însemnele clubului.

Shop-ul Steaua București din magazinul Auchan Drumul Taberei, aflat în apropierea stadionului Steaua, cunoscut și sub numele de stadionul Ghencea, va cuprinde o gamă variată de articole și suveniruri, de la mingi de fotbal, tricouri, fulare, sticle de apă din oțel inoxidabil, până la obiecte de decor, cu prețuri începând de la 19,99 lei și ajungând până la 99,99 lei. Articolele sunt disponibile, într-o primă etapă, exclusiv în hipermarketul Auchan din Drumul Taberei, urmând să fie listate și online, pe auchan.ro, dar și în alte magazine Auchan din București. Mai mult, în perioada 9 - 30 iunie 2023, membrii MyCLUB Auchan primesc la achiziția produselor din fan shop 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.

„Suntem încântați să lansăm acest parteneriat cu Steaua București, cu atât mai mult într-un moment simbolic, respectiv în luna în care clubul aniversează 76 de ani de activitate. Împreună începem o frumoasă colaborare prin care propunem produsele din Fan Shop Steaua suporterilor și clienților noștri din comunitățile din Ghencea și Drumul Taberei și, în viitor, online, pentru toți fanii Steaua din țară. Mulțumim clubului pentru deschidere și le urăm tuturor sportivilor mulți ani înainte încununați de succes”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

„Este o mare bucurie să avem ca partener un brand renumit în România și în întreaga lume. Sperăm ca parteneriatul dintre Steaua București și Auchan România să fie unul fructuos și de lungă durată, iar fanii noștri să se bucure de produsele cu însemnele clubului pe care îl iubesc. Acest corner dedicat este un cadou pentru suporterii roș-albaștrii, cu ocazia aniversării a 76 de ani de existență. Mulțumim Auchan România pentru interesul arătat clubului Steaua și sperăm ca în viitor să derulăm și alte proiecte comune”, a declarat Răzvan Ștefan Bichir, președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Evenimentul de lansare a avut loc astăzi, 9 iunie, în hipermarketul Auchan Drumul Taberei, în compania unor legende ale CSA Steaua București precum Ștefan Iovan, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București în 1986, Marian Drăgulescu, gimnastul român cu cele mai multe medalii în palmares, și Simona Gherman, campioană olimpică la scrimă.

Mai mult, pentru a marca lansarea fan shop-ului, fanii CSA Steaua București au parte astăzi, începând cu ora 18:30, de o întâlnire și sesiune de autografe cu sportivi consacrați din cadrul clubului, precum George Ogăraru (fotbalist crescut la juniorii Stelei, campion cu Steaua, jucător la Ajax Amsterdam și fost component al naționalei României), Iulian Miu (fost jucător de fotbal al echipei Steaua), Ioan Timaru (legenda hocheiului stelist), Bernadette Szocs (campioană europeană la tenis de masă), Vlad Stancu (campion european de juniori la înot) și Marian Drăgulescu.

Despre CSA Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este cel mai important club sportiv din România. A fost înființat la 7 iunie 1947, pentru a continua într-un cadru instituționalizat vechea tradiție a practicării sportului în Armata României.

În cei 76 de ani de existență, sportivii clubului s-au aflat în permanență printre protagoniștii întrecerilor naționale și internaționale, cucerind numeroase medalii la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene la cele mai prestigioase sporturi. Din 1947 și până în prezent, sportivii roș-albaștrii au făcut din Steaua București cel mai important club din țară și unul dintre cele mai puternice din Europa. Mărturie stau cele 105 medalii olimpice, cele peste 700 de medalii mondiale și peste 1.300 de medalii europene cucerite de către sportivii clubului Steaua de-a lungul anilor.