Oferte și beneficii de neratat în Auchan Discount Calea Șagului și Auchan Discount Ploiești

Oferte și beneficii de neratat în Auchan Discount Calea Șagului și Auchan Discount Ploiești

Publicat pe 24.08.2023

Vino la cumpărături în Auchan Discount Calea Șagului sau Auchan Discount Ploiești și beneficiezi de mii de produse la prețuri mici, plus o mulțime de alte avantaje. Înrolează-ți cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la Serviciul Clienți până pe 15 septembrie și primești un cadou de bun venit: un voucher MyCLUB Auchan* în valoare de 50 de lei pe care îl poți folosi la cumpărături.

În plus, ai:

  1. 5% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la peste 2000 de produse Auchan și mărcile exclusive

  2. -5% reducere la fiecare 4 bucăți (din gamele de produse proaspete semnalizate) și la fiecare 6 bucăți (selecție de produse semnalizate la raft) cu cardul MyCLUB Auchan până pe 31 august.

  3. 50% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la sute de articole. Auchan Discount îți oferă prețuri mici și avantaje pentru ca tu să poți economisi zi de zi.

Mai mult, am adăugat noi produse și servicii în raioanele cele mai căutate:

Te așteptăm la raionul de Alimentație sănătoasă unde am mărit gama de produse pentru diete speciale și BIO pentru un stil de viață mai sănătos. Acum ai de ales dintre sute de optiuni!

La raionul de Carmangerie am reintrodus vânzarea asistată de colegii noștri, inclusiv serviciile de feliere și tocare pe loc a produselor alese de tine. Te așteptăm cu prețuri mici, calitate și o gamă variată: carne de porc, vită si pasăre.

La raionul de Fructe și legume ți-am pregătit o gamă largă de produse de sezon, inclusiv de la producători români. Am mărit și gama de fructe și legume Eco/Bio, iar acum ai peste 100 de produse din care să-ți iei porția zilnică de vitamine.

La raionul de Dulciuri și snacks poți alege din peste 2000 produse, la prețuri mici. În plus, ai oferte speciale prin cardul de fidelitate: cumperi 6 bucăți și ai -5% reducere la produsele selectate, până pe 31 august.

Nu am uitat nici de prietenii noștri necuvântători, astfel că am mărit gama la peste 500 de produse dedicate animalelor de companie.

Vino și tu în Auchan Discount Calea Șagului sau Auchan Discount Ploiești și profită de mega avantaje!

*Voucherul este valabil până pe 30 SEPTEMBRIE 2023 și nu se aplică pentru plata produselor din categoria tabac, eco taxe și taxe verzi. Detalii în magazi