16 Octombrie - Ziua Mondiala a Alimentatiei

16 Octombrie - Ziua Mondiala a Alimentatiei

Publicat pe 16.10.2023

De Ziua Mondială a Alimentației acționăm responsabil și contribuim împreună la promovarea unei alimentații sănătoase.

Între 14-16 octombrie clienții care cumpără produsele preparate după rețetele lui Răzvan Exarhu de la zona de gastronomie: Somon la cuptor cu rosii și Pui cu ciuperci și lămâie contribuie la susținerea proiectului social: Grădina Bio Amurtel.

Cum se întâmplă acest lucru? Toate încasările din vânzările acestor două produse pregătite de maeștri bucătari chiar în bucătăria Auchan, cu mult drag și pricepere chiar după rețetele lui Răzvan Exarhu, vor ajunge către Grădina BIO AMURTEL. Împreună contribuim astfel la promovarea unei alimentații sănătoase, care să ne ofere tuturor un mediu sustenabil!

În plus, scanând MyCLUB Auchan la achiziția celor două produse, ai 15% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Despre proiectul social pe care îl sprijinim împreună:

Gradina Bio AMURTEL a început în 2013, iar timp de 10 ani a funcționat ca un proiect de Agricultură Susținută de Comunitate, livrând săptămânal coșuri de legume unui grup de susținători din București și Buzău.

În prezent, obiectivul grădinii s-a schimbat pentru a garanta securitatea alimentară și sustenabilitatea proiectului social principal al AMURTEL pentru copiii din satul vecin, Pănătău. Acesta este Familia AMURTEL, Centrul Rezidențial ce găzduiește 12 copii care au fost scoși din situații de neglijență sau abuz. Pe lângă aceștia, Grădina Bio produce legume și pentru alțe 12 persoane vulnerabile din zonă, ajung astfel la un total de 24 de beneficiari.