În perioada 9-10 august caravana campaniei „Să înțelegem mai bine alimentele” se oprește în Auchan Titan. Vino să asiști la un dialog educativ despre importanța alimentației, un program de educare, informare și conștientizare, care are scopul de a clarifica miturile despre conținutul alimentelor. Pe langă acest aspect, dialogul are rolul de a de informa publicul asupra beneficiilor consumului inteligent și echilibrat de alimente și totodată de a demonta știrile false despre alimentație.

Timp de două zile vei avea parte de workshopuri cu dialoguri deschise, de tip Q&A, vei avea ocazia să testezi și să deguști produse de la producători de alimente de top și, în plus, să te distrezi alături de cel mic în zona pentru copii. Pe cei mici îi așteptăm cu animatori, concursuri interactive și pictură pe față.

Campania „Să înțelegem mai bine alimentele” a fost lansată pe 7 iunie 2019 și a facilitat întâlnirea specialiștilor din cercetare, cu reprezentanții producătorilor din industria alimentară și consumatori.

Vă așteptăm la eveniment! Detalii aici.