Ghicește cine va câștiga
Campionatul Mondial

Înscrie bonul și pronosticul tău și poți câștiga!

14 iunie -15 iulie 2018

Ghicește cine va câștiga
Campionatul Mondial

Înscrie bonul și pronosticul tău și poți câștiga!

14 iunie -15 iulie 2018

1
Cumpără din 
magazinele Auchan

2

Înregistrează bonul

3

Plasează pronosticul

Câștigă

Cumpără din magazinele Auchan în perioada 14 iunie – 15 iulie, înregistrează bonul de cumpărături, plasează pronosticul tău pentru echipa câștigătoare a campionatului mondial, iar la finalul acestuia, dacă ai ghicit, poți câștiga, prin tragere la sorți,  premiul cel mare sau multe alte premii!

Premii:

Marele premiu 
Valoarea tuturor cumpărăturilor

Valoarea cumulată a cumpărăturilor tale, cu pronostic câștigător, realizate și înscrise în perioada campaniei, o primești înapoi în vouchere de cumpărături, în limita maximă a 10.000 de lei.

11 Premii mijlocii
Valoarea celui mai mare bon de cumpărături

Valoarea celui mai mare bon de cumpărături cu pronostic câștigător, realizat și înregistrat de tine în perioada campaniei.

90 Premii mici, dar valoroase
100 lei

Voucher de cumpărături în valoare de 100 ron, indiferent de pronostic.

Campionatul de premii Auchan s-a încheiat.

Plasează pronosticurile tale până pe 15 iulie, ora 17:00. Marea extragere -> 20 iulie. Lista câștigătorilor va fi publicată pe auchan.ro și pe pagina de facebook Auchan.


bon

1
pronostic


șansă

Campania este valabilă pentru bonurile de cumpărături din perioada 14.06-15.07.2018, înregistrate pe auchan.ro pe durata campaniei. Valoarea premiilor se acordă în vouchere de cumpărături, în urma tragerii la sorți, conform regulamentului. Regulamentul este disponibil gratuit pe auchan.ro si la Serviciul Clienți din magazine.