Cosmia este o marca exclusiva Auchan, care iti face ziua senina si placuta, deoarece a fost conceputa pentru a raspunde nevoilor tale de ingrijire si frumusete. Din nevoia de simplitate, modernitate si de voie buna, s-a nascut Cosmia by Auchan, o marca dedicata ingrijirii si frumusetii, care propune o gama completa de produse pentru: dus, machiaj, ingrijirea corpului si a parului. Cosmia by Auchan nu va inceta sa te surprinda, pentru ca ofera produse cosmetice de calitate la preturi echilibrate.

Cosmia by Auchan este garantia acoperirii tuturor nevoilor de ingrijire pentru femeia moderna, exigenta si trendy, care are grija de pielea ei, de orice super-mama si barbat grabit, dar mereu elegant. Gama de produse cosmetice acopera si nevoile adolescentului cool si baiatului plin de energie si cu chef de joaca.

In magazin vei gasi peste 500 de produse, arome, texturi din care poti sa alegi: geluri de dus, sampoane, produse de make-up, lacuri de unghii, lotiuni delicate, spray-uri si multe altele.