Sustinem in continuare programul RABLA PENTRU ELECTROCASNICE si in Editia 2019 si te invitam in magazinele Auchan sau pe auchan.ro  sa iti  reinnoiesti electrocasnicele uzate!
 
Fie ca frigiderul sau masina de spalat necesita un mic “upgrade”, vechiul aer conditionat nu mai face fata (se anunta o vara calduroasa :P), fimele preferate s-ar vedea putin mai bine pe un televizor cu diagonala mai mare sau ti-ar prinde bine o mica pauza de la spalatul manual al vaselor, te poti bucura de produse noi cu discount-urile speciale oferite de noul program: -500 lei, -400 lei, -300 lei si -200 lei.
 
CARE SUNT PASII?
 
1. INTRA IN POSESIA VOUCHERULUI
 
– intra pe afm.ro si inscrie-te in program prin completarea aplicatiei electronice
– selecteaza categoria de produse pe care doresti sa le inlocuiesti
– pastreaza codul cererii de inregistrare primit
– verifica dupa 24 de ore daca cererea a fost aprobata si afla codul voucherului (trimis prin email sau sms).
 
2. ACHIZITIONEAZA NOUL PRODUS
 
-valabilitatea voucherului este de 15 zile de la elibarerea acestui. Produsele noi se pot achizitiona numai la predarea efectiva  a unui produs vechi din aceasi categorie si de o eficienta energetica inferioara.
-alege produsul si vino cu codul in orice magazin Auchan, pentru finalizarea procedurii si stabilirea detaliilor legate de predarea produsului vechi.
 
3. BUCURA-TE DE NOUL PRODUS
 
-in functie de greutatea si dimensiunea noului produs achizitionat, acesta poate fi predat pe loc catre beneficar sau livrat la domiciliu.
 

*Programul se deruleaza in limita creditelor de angajament si bugetare prevazute cu aceasta destinatie prin bugetele anuale ale Fondului pentru mediu, aprobate conform legii.

**Finantarea se acorda sub forma de vouchere, pentru achizitionarea de echipamente electronice de uz casnic, cu eficienta energetica clasa A++, A+++, denumite in continuare echipamente, din urmatoarele categorii: masini de apalat rufe, frigidere/ combine frigorifice/ lazi frigorifice/ congelatoare, aparate de aer conditionat.

***Voucherele au valoare nominala, de pana la 40 lei, se scad din pretul de achizitie de noi echipamente si pot fi utilizate doar la comerciantii validati. Acestea sunt valabile 15 zile calendaristice de la emitere. Pot fi folosite pentru fiecare categorie in parte, o singura data!

Consulta ghidul programului.