Rețetă Drob de pui

Rețeta Drob de pui

Rețetă trimisă de Tatiana V:
Ingrediente
500 gr ficat de pui
1 piept de pui
5 ouă
1 ceapă
1 cățel usturoi
2 linguri grăsime de pasăre
condimente pentru pui
piper
sare
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel

Mod de preparare :
se pun organele de pui (eu am folosit ficăței, dar se pot pune și inimi și pipote) împreună cu pieptul de pui la fiert în apă cu sare pentru circa 30 minute. Se lasă la răcit, se toacă mărunt sau se dau prin mașina de tocat carne, apoi se amestecă cu 5 ouă bătute, verdeața tocată mărunt, ceapa călită împreună cu usturoiul în 2 linguri de grăsime, condimentele, sare și piper după gust. Se pune aproximativ 1 oră la cuptor, la 200 grade. Se lasă la răcit și apoi se taie.