Coaste de porc marinate la grătar

Coaste de porc marinate la grătar

Publicat pe 18.07.2022

Ai încercat vreodată berea ca mod de a marina carnea? E timpul să descoperi acest truc culinar în timpul grătarului tău de vară, cu rețeta noastră de coaste de porc!

  1. Se amestecă berea cu cele 2 linguri de muștar, cu ketchup-ul și sosul de soia.

  2. Se ung coastele cu marinada, se adaugă rozmarinul și se dă la frigider timp de 1 oră.

  3. Se pune carnea la grătar timp de 3-5 minute pe fiecare parte.

  4. Se serveşte imediat.

Cantitate pentru 4 persoane.

bere - 100 ml
muștar cu bob grosier - 1 lingură
muștar dulce- 1 lingură
ketchup - 2 linguri
sos de soia - 2 linguri
coaste de porc - 1 kg
rozmarin - 3 crenguțe
sare piper - 1 praf

Poftă bună!