Rețetă Înghețată cu piersici și caju

Rețetă Înghețată cu piersici și caju

Ingrediente:
Pentru crema de caju:
-150g caju fără sare
-200 ml lapte de cocos
-2 linguri de sirop de arțar
-1 vârf de sare
Pentru dressingul de piersici:
-300g de piersici
-3 linguri sirop de arțar
-2 linguri de suc de grapefruit

Mod de preparare:
1.Se lasă caju-ul la înmuiat în apă fierbinte timp de 30 de minute.

  1. Se scurge caju-ul și se amestecă cu laptele de cocos, siropul de arțar și un vârf de sare.
  2. Se toarnă amestecul pe fundul tăvii de gheață.
  3. Se pregăteşte dressingul de piersică: se amestecă toate ingredientele împreună până se obține un dressing neted și omogen.
  4. Se toarnă dressingul peste crema de caju. Se înserează bastoane de gheață.
  5. Se bagă la congelator timp de cel puțin 4 ore. 7. Se amestecă din jumătate în jumate de oră pentru a nu se forma cristale de gheaţă. Poftă bună!