Rețeta Pizza

Rețeta Pizza

Și tu te numeri printre persoanele care ar mânca pizza în fiecare zi? Dacă da, venim cu o rețetă de pizza fără gluten, un preparat mult mai ușor de digerat, dar la fel de gustos: pizza cu aluat pe bază de cartofi dulci.

Pentru aluat:
un cartof dulce mediu, gătit și zdrobit
100 g ovăz
oregano
usturoi granulat
boia de ardei dulce
2 linguri amidon de porumb
sare

Pentru topping:
brânză rasă
brânză cu mucegai
mozzarella
o pară feliată
nuci
spanac sotat
miere

Mod de preparare: se preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius și se pune foaie de copt într-o tavă. Se mixează toate ingredientele pentru aluat. Se pune aluatul în tavă, modelat în formă rotundă. Se bagă la cuptor pentru 25-30 de minute. Se scoate din cuptor, se întoarce pe cealaltă parte, se adaugă ingredientele pentru topping și se mai coace timp de 6 minute.