Rețetă vegană de ardei umpluți

Rețetă vegană de ardei umpluți

Astăzi îți încântăm papilele gustative cu o rețetă vegană de ardei umpluți, pregătiți acasă. Descoper-o și tu!

Ingrediente:
-4 cepe
-2 morcovi
-1 ardei kapia
-500g ciuperci
-200 g orez
-sare
-3 linguri de ulei de măsline
-1 legătură de pătrunjel
-o linguriță de cimbru
-piper
-6 ardei grași/gogoșari

Mod de preparare:
Se pun în tigaie, pe foc, legumele tocate cu puțină apă și sare (fără ulei). Se adaugă ciupercile tocate și se lasă să fiarbă. Se adaugă orezul peste legume, alături de 200 ml apă. După ce scade apa, se condimentează cu piper și sare. Se adaugă uleiul și se amestecă. Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt și se lasă la răcit. Se pregătesc ardeii și se umplu cu compoziția preparată anterior. Se adaugă într-un vas de ceramică sau yena și se bagă la cuptor la foc mediu.

Poftă bună!