CE ÎNSEAMNĂ TRAINEE ȘI MANAGER TRAINEE LA AUCHAN?

“Auchan Trainee” și “Auchan Manager Trainee” sunt două concepte ce fac parte dintr-un program complex de formare și dezvoltare profesională, pentru roluri importante din organizația noastră.
La finalul programului, candidații finaliști pot deveni Asistenți, Specialiști sau Manageri Stagiari, în cadrul Auchan Retail Romania.

UNDE SE DESFĂȘOARĂ?

În București, în cadrul Serviciilor Centrale, și la sediile magazinelor din locațiile participante în proiect: București, Brașov, Cluj, Constanța, Oradea, Sibiu și Timisoara. În timpul procesului de recrutare, dacă opțiunea ta este de a aplica pentru unul dintre magazine, atunci vom discuta preferința ta în funcție de locația dorită.

START PROGRAM?

Îți vei începe activitatea în luna ianuarie 2019, timp de 9 luni.

CE SE ÎNTAMPLĂ LA FINALUL PROGRAMULUI?

La finalul programului, în funcție de locația selectată, candidații finaliști pot obține poziții de: Asistenți ori Specialiști in Serviciile Centrale, sau Manager de Segment în cadrul unui magazin Auchan.

CUI ÎI ESTE ADRESAT ACEST PROGRAM?

Programul este destinat absolventilor de studii superioare și masteranzilor, desfășurat pe o perioadă de 9 luni. La finalul programului, candidații finaliști pot obține poziții de entry level în cadrul Serviciilor Centrale sau de Manager Stagiar de Segment în cadrul unui hipermartket Auchan Romania.

PROFILUL TĂU:

  • Ești absolvent al unei facultăți din România sau din străinătate și/sau masterand
  • Ești la început de cariera, nu ai experiență de muncă sau experiența ta este minimală, pe programe similare sau pozitii de entry-level
  • Dacă ai participat în cursul studiilor la activități extracurriculare sau programe de internship, acestea pot constitui un avantaj
  • Stăpânești o limbă straină de circulație internațională (franceza este un plus)
  • Ai cunostinte de lucru cu pachetul Office (Word, Excel, Power Point)
  • Ești o fire pragmatic(ă) și competitiv(ă), te atrage domeniul comerțului și îți plac activitățile dinamice și de echipă
  • Ai mobilitate geografică – după finalizarea studiilor ești dispus/ă să accepți oferte în mai multe orașe din țară

AI INTREBARI? Le asteptam pe email: trainee@auchan.ro

DESPRE AUCHAN

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent in 17 tari, cu peste 900 hipermarketuri si aproape 330.000 de angajati. Auchan Retail detine si alte canale de retail: supermarketuri, proximitate si comert online. Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan, iar in prezent Auchan Romania numara 33 de hipermarketuri si 10.000 de angajati.