În perioada 3 – 23 octombrie 2018, te așteptăm într-o atmosferă de sărbătoare și cu o multitudine de surprize! Vino să ne bucurăm împreună, timp de 21 zile,  de 12 ani de prețuri îmblânzite alături de cele mai atractive oferte (produse la un raport-calitate preț deosebit!

Pentru că “unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt” și pentru că încurajăm modul de viață bio, eco și responsabil față de mediu, veți găși pe aleea centrală o oferta bogată și diversificată a produselor din aceste categorii (bio, eco, consum responsabil) de asemenea, la prețuri îmblânzite! Tot de pe aleea centrală nu vor putea lipsi produsele partenere “România neîmblânzita”, care va așteaptă să  le redescoperiți și să va bucurați de ele alături de cei dragi.

Ați mai văzut aniversare fără cadouri? Nici noi! Așadar, cu ocazia celor 12 ani împliniți, va așteptam cu peste 1000 de premii și va invităm să participați la MAREA TOMBOLĂ ANIVERSARĂ AUCHAN la care puteți câștigă premii pe măsură! Mai multe detalii în pagină campaniei, pe care o poți consulta aici.

La mulți ani! Și viața se shimba!

UPDATE:

LISTA_CASTIGATORI_MAREA ANIVERSARE AUCHAN_2018