Dragi romani,

In aceste zile de escaladare a situatiei medicale, de agitatie, teama, stiri in flux – interne si internationale, pe langa apelul la calm, la responsabilitate si incredere, pe care il facem de mai bine de doua saptamani, doresc sa exprim public sincere multumiri tuturor angajatilor din magazinele si serviciile Auchan si, la o scara mai larga, tuturor angajatilor din comert, oameni simpli care in fiecare zi, prin eforturi importante vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va asigura cele necesare.

Vanzarile au crescut foarte mult, numarul de clienti la fel, se lucreaza in conditii destul de grele, iar acesti oameni fac fata cat pot de bine comenzilor crescute, paletilor de marfa, umplerii rafturilor, totul in conditiile asigurarii igienei si sigurantei pentru clienti. Ma inclin in fata tuturor pentru munca responsabila pe care o fac, pentru solidaritatea de care dau dovada si ii asigur ca toate eforturile lor vor fi recompensate. Sunt mandru ca avem asemenea echipe!

Dragi clienti, as vrea sa va multumesc si dumneavoastra pentru ca, in ciuda perioadei pe care o traversam, ati dat dovada de multa intelegere, de intelepciune, de maturitate! Suntem alaturi de dumneavoastra si lucram in flux accelerat pentru cresterea volumelor de marfuri pe care le veti gasi in magazinele  noastre.

Nu in ultimul rand, as vrea sa le transmit un salut de multumire furnizorilor nostri, care depun eforturi la fel de importante, pentru a suplimenta productia si stocurile, transportatorilor, partenerilor logistici, partenerilor de servicii instore dar si autoritatilor, tuturor cu care colaboram indeaproape in actiunile de prevenire si mentinere a unui climat sigur in magazinele noastre.

Sa fim asadar responsabili si solidari in continuare!

Ionut Ardeleanu, Director general Auchan Retail Romania

Alte detalii aici.