Târgul producătorilor locali revine în acest weekend la Auchan Vitan

Magazinul Auchan Vitan găzduiește si în acest weekend, 26-28 iuniecea de-a patra ediție a târgului producătorilor locali.

Producători din zona Bucureștiului și împrejurimi, apreciați în weekend-ul trecute de către clienții și vizitatorii târgului din Auchan Vitan, aduc produse locale, românești, precum mezeluri și preparate din carne după rețete proprii, legume și verdețuri românești nelipsite de gustul autohton, bere artizanală românească, iar in acest weekend, in premiera, vor aduce si produse lactate.

Târgul este amenajat tot în incinta magazinului, în apropierea raionului Brutărie, iar partenerii care propun vizitatorilor o mică parte din tradițiile și valorile locale și regionale, într-o atmosferă specifică sunt:

  • Ferma Gruiu – Apărută din dorința de-a ne întoarce la tradiție și la gusturile autentice, Ferma Gruiu crește animalele în regim natural semi-deschis, hrănindu-le exclusiv cu iarbă și nutrețuri naturale, din culturile de pe terenurile proprii și fabrică produsele doar din carne și ingrediente naturale, fără nimic artificial adăugat. Aflată la 40 km de București, în județul Călarași, Ferma Gruiu s-a concentrat pe câteva rase renumite de animale: porc „Mangalița”, vita „Limousine”, oaie „Suffolk”.
  • Meșteșugari de Gusturi – Produsele Meșteșugari de Gusturi se disting prin calitate, prospețime și tradiție, iar rețetele folosite pentru cele atestate tradițional sunt de pe vremea Bucureștiului de altă dată, de la începuturile meseriilor gustoase, când breslașii hanurilor se întreceau în preparate delicioase.
  • Ferma Marin – Originară din Comuna Copăceni, Județul Ilfov, Ferma Marin cultivă legume și flori autohtone. Pornind de la legume de bază precum rosii, castraveți, ardei gras, ardei iute, vinete, dovlecei, salată, telină, gulii, praz, ceapă, până la verdețuri precum mărarul, pătrunjelul, leușteanul, principalele criterii sunt prospețimea și naturalețea produselor.
  • MDM – Dymar reușește să aducă pe mesele românilor mai multe sortimente de legume și verdețuri, precum: pătrunjel, mărar, leuștean, ceapă, ridichi, salată, gulii. Certificarea Global Gap reprezintă garanția faptului că produsele ating cel mai înalt nivel de calitate și siguranță alimentară.
  • Fabrica Grivița – Prima fabrica de bere transparentă din România și singura cu zonă de producție deschisă publicului a fost lansată în 2019 și are o capacitate de producție ce depășește 20.000L pe lună. Fabrica Grivița propune un mod complet nou de a produce bere, acordând o atenție sporită calității și a experiențelor consumatorilor.
  • Simeria lactate in premiera la targul nostru – si-a inceput initial activitatea de productie de branzeturi in anul 2016 in loc. Manasia, langa orasul Urziceni, ulterior fiind relocate in propriul spatiu de productie, in urma achizitiei acestuia. Simeria produce atat telemea din lapte de vaca, oaie, dar si cascaval, mozzarella, branza feta si unt.

 

Producătorii care doresc să participe pe viitor la aceste evenimente organizate de Auchan sunt rugați să se înscrie prin e-mail la adresa contact@auchan.ro.