NEPI Rockcastle donează pentru Unitatea de Suport Medical Bucureștii Noi

  • NEPI Rockcastle susține inițiativa Auchan și Leroy Merlin de amenajare a unității de suport medical Bucureștii Noi , cu o contribuție financiară pentru închirierea de containere sanitare

NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, continuă să susțină eforturile luptei cu noul coronavirus și anunță implicarea în proiectul primului spital de campanie din România, inițiat de Auchan și Leroy Merlin. NEPI Rockcastle contribuie la închirierea de containere sanitare, ce vor face parte din structura de sprijin pentru pacienții confirmați cu COVID-19, cazuri noncritice.

Reamintim că, pe data de 02.04.2020, Auchan Retail Romania, împreună cu Leroy Merlin România, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, de 350 de paturi, prin punerea la dispoziție a unui spațiu de 7.500 m2 în Bucureștii Noi, respectiv amenajarea și echiparea lui pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sănătății.

Suprafața va acomoda și containere de cazare pentru medici, containere sanitare și dușuri pentru pacienți, zone distincte de luat masa pentru cadre medicale și pacienți și va asigura, practic, condiții decente de îngrijire pentru cazurile noncritice.

NEPI Rockcastle va continua să se implice, atât în mod direct, cât și prin intermediul unor astfel de inițiative, în bătălia pe care întreaga țară o duce în acest momente pentru încetinirea și, scopul final, eradicarea COVID-19.

Despre NEPI Rockcastle NEPI Rockcastle este principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est.  Grupul deține un portofoliu de proprietăți excepționale, având o poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Mall din Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Deva, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzău.