Prezentare

Auchan Retail este  o companie de familie cu o prezenta internationala, o companie  umana si indrazneata. Auchan Retail este un distribuitor istoric si un comerciant de noua generatie.

Auchan Retail este un comerciant implicat cu o traditie de 55 de ani. Un comerciant care se schimba intr-o lume aflata in schimbare si care vine in intampinarea consumatorilor tot mai interesati de starea lor de bine – Auchan are ambitia de a le schimba viata.

Auchan Retail nu este doar un distribuitor. Este un comerciant care isi selecteaza produsele si furnizorii, care isi cunoaste clientii. Un comerciant care imbina avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clientilor sai o experienta personalizata. Un comerciant care isi transforma spatiile in zone de viata si de cumparaturi, de petrecere a timpului liber in mod placut.

Auchan Retail este preocupat atat de clientii cat si de colaboratorii sai, acordandu-le prioritate, in toate proiectele sale. Peste tot in lume, angajatii Auchan Retail imartasesc aceeasi viziune – a unui comert in care atentia pentru om si mediu primeaza in fata a orice altceva.

 al 35lea** angajator la nivel mondial ** Sursă : Fortune

 al 13lea* distribuitor alimentar din lume  *Sursă : Deloitte

 351 107 de angajati

 1-ul angajator strain in China si Rusia