Auchan deschide un nou supermarket de mari dimensiuni în incinta Family Market Bucium din Iași

Publicat pe 08.12.2022

Joi, 8 decembrie 2022, a avut loc inaugurarea unui nou supermarket Auchan, situat în incinta complexului Family Market Bucium din Iași, acesta fiind cel de-al doilea proiect de retail de acest tip dezvoltat de compania IULIUS. Astfel, Auchan continuă strategia de dezvoltare a companiei pe segmentul de proximitate, concretizând conceptul de supermarket de mare suprafață testat și dezvoltat în ultimii ani.

Cu o suprafață de vânzare de peste 2000 mp, Auchan Bucium pune la dispoziția clienților o ofertă de peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare. Magazinul este deschis zilnic în intervalul 7:00-22:00.

Noul supermarket propune o gamă completă de produse la prețuri mici în fiecare zi, ce vin în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților, de la produse esențiale și alimente de bază, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină și multe altele.

Printre cele mai importante arii din magazin se numără Carmangeria Mea, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, ce au o componentă importantă de producție românească, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași, Brutăria Mea, unde clienții vor putea regăsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități apreciate, zona Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, Pescăria Mea, unde este disponibilă o selecție variată de pește proaspăt vrac și fructe de mare, cu aprovizionare regulată, dar și zona Piața Mea, unde clienții vor regăsi o ofertă bogată de produse românești, provenite de la producători și furnizori locali. Totodată, iubitorii de animale, vor găsi la Pet Zone o gamă variată de hrană și accesorii pentru prietenii necuvântători. De asemenea, supermarketul include și restaurantul La Masă, unde bucătarii Auchan pregătesc zilnic preparate cu specific tradițional și internațional.
Auchan Bucium oferă și o serie extinsă de servicii, precum servicii foto CEWE și serviciul gratuit de Închiriere Unelte, prin care membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte și echipamente pentru casă și grădină. De asemenea, clienții din proximitatea supermarketului își pot face cumpărăturile din Auchan Bucium și online, plasând comanda pe auchan.ro și având posibilitatea de a o ridica din magazin prin serviciul gratuit Click&Collect. Mai mult, mii de produse din oferta magazinului sunt disponibile pentru comandă online și pe platformele Tazz și Glovo.
„Deschiderea Auchan Bucium face parte din strategia noastră de dezvoltare a segmentului de proximitate, printr-un concept nou de supermarket, de mari dimensiuni, dezvoltat în ultimii ani, pe care îl propunem comunității locale. Aici, întâmpinăm zilnic clienții cu prețuri mici și o ofertă extinsă de peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare, produse provenite de la producători și furnizori locali, produse proaspete, de calitate, pentru toate nevoile lor. Family Market Bucium este cel de-al doilea proiect de acest tip dezvoltat de IULIUS, partenerul nostru cu tradiție, și sperăm că se va bucura de același succes ca cel de la Miroslava ”, a declarat Ioana Toșa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail România.
Auchan integrează sustenabilitatea în toate acțiunile sale, iar noul supermarketul se aliniază acțiunilor derulate de către companie, în magazin clienții având posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului înconjurător prin colectarea uleiului alimentar uzat, precum și la combatarea risipei alimentare prin achiziționarea produselor din zona Zero Risipă.
Tombolă cu premii de 1000 de euro pentru cumpărături cu ocazia deschiderii supermarketului Auchan Bucium
Membrii MyCLUB Auchan care utilizează cardul de fidelitate în Auchan Bucium în perioada 8-31 decembrie, au parte și de o surpriză, având șansa de a câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 de euro puse la dispoziție, oferite ca bonus pe card pentru cumpărături.
Cei care vor să participe la tombolă și să beneficieze constant de reduceri și alte avantaje, dar nu au încă un card de fideliate MyCLUB Auchan, pot descărca gratuit aplicația Auchan din App Store sau Google Play sau pot intra pe auchan.ro, pentru a-și crea rapid un cont de client. Tot ce trebuie să facă este să genereaze un card digital sau să înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea “MyCLUB Auchan” din contul propriu.
Auchan Bucium în cifre:

➤ Peste 2000 mp suprafață de vânzare
➤ Peste 11.000 de produse
➤ Peste 60 de angajați
➤ 8 case self check-out