Supermarketul din drumul tău: Descoperă noua experiență de cumpărături la MyAuchan în stațiile Petrom din județul Covasna

Publicat pe 10.05.2022

Profită de reduceri de peste 40% la o selecție de produse până pe 31 mai

Magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul tău, au ajuns în stațiile Petrom din județul Covasna și au program non-stop!

Cele 7 stații din județul Covasna au fost complet modernizate, iar acum te poți bucura de o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă și economisești mai mult timp! În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom găsești o gamă variată de până la 1.800 de produse.

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petrom alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum
Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom îți pun la dispoziție o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste), produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.
De asemenea, beneficiezi și de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.
Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop și sunt amplasate în localitățile Baraolt, Covasna, Întorsura Buzăului, Reci, Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc.
Vino să descoperi noua experiență la cumpărături în drumul tău!