Rețetă fără aluat - Cristian Borod

Cea mai gustoasă pască fără aluat care se face la noi în Banat, o rețetă pe care o poate pregăti oricine!

Am luat toate ingredientele de la Auchan care au zilele acestea o campanie foarte faină: „De prin România adunate – cele mai savuroase rețete de Paște“. Vă puteți înscrie aici cu reteta voastra preferata de Paște! Vor fi multe premii!

De asemenea, toate cele 33 de hipermarketuri Auchan și auchan.ro sunt pregătite pentru Sărbătorile de Paște atât cu produse alimentare gata preparate, produse de brutărie (pâine, pască, cozonaci), produse de cofetărie (prăjituri, torturi) coșuri cadou, cât și o selecție impresionantă de băuturi cu sau fără alcool. Evident că au pregătit pentru voi și o mulțime de decorațiuni pentru masa de Paște și tot felul de accesorii pentru decorarea oualelor.

Dar iată și rețeta mea preferată de Pască:

Ingrediente

650 g brânză de vaci

5 ouă

50 g făină

50 g griș

150 g zahăr

120 g unt

200 g smântână

Mod de preparare:

1. Am mixat ouăle cu zahărul și zahărul vanilat, apoi am adăugat brânza și am mixat din nou. 2. Am adăugat smâmntâna, untul, griș-ul și făina. Am încorporat toate ingredientele. La final am adăugat stafidele aurii!

2. Am turnat compoziția într-o tavă cu hârtie de copt și am dat pasca la cuptorul preîncălzit la 180° C pentru aproximativ 30 de minute sau până când pasca se rumenește frumos și trece testul scobitorii.

3. Când pasca este gata, se lasă la răcit, apoi se pudrează cu zahăr praf și se poate servi.

Poftă bună!