Fiecare achiziție a unui produs National Geographic ajută la susținerea organizației non-profit National Geographic Society în efortul de a proteja și de a deschide orizonturile asupra planetei noastre prin explorare, cercetare și educație.

Ce trebuie să faci? E simplu!

La fiecare achiziție primești 1 timbru pentru fiecare 20 lei cheltuiți în magazinele Auchan. Colectează 10 timbre și poți achiziționa cumpăra 1 pluș National Geographic la doar 24,99 lei.

Inspiră exploratorul din fiecare

Balena Albastră

Balena albastră este cel mai mare mamifer din lume. Balenele albastre se găsesc în toate oceanele lumii și adeseori înoată în grupuri mici sau singure. Totuși, în zilele noastre, doar câteva mii de exemplare mai trăiesc în oceanele lumii.

Lupul European

Lupul este cel mai mare reprezentant din familia Canidae. Lupii călătoresc până la 20 km pe zi. Ei nu mănâncă în moderație; un singur lup poate consuma 10 kg de carne la o masă.

Ghepardul

Ghepardul este cel mai rapid mamifer terestru din lume. Ghepardul ajunge la 100 km/h în doar 3 secunde! Majoritatea gheparzilor se află în Estul și Sud-Vestul Africii, însă populația lor este în pericol din cauza extinderii așezărilor umane

Foca

Foca trăiește în mare parte în apă și revine la mal doar pentru a se împerechea, a da naștere puilor, a năpârli sau a scăpa de prădători precum orcile, balenele și rechinii. Unele foci au abilitatea de a-și ține respirația până la 2 ore și de a se scufunda la adâncimi de sute de metri.

Elefantul african

Elefantul african este cel mai mare mamifer terestru de pe pământ. Un elefant adult poate consuma până la 130 kg de hrană pe zi. Chiar dacă nu doarme atât de mult, elefantul african poate călători distanțe imense pentru a găsi hrană.

Flamingo

Această faimoasă pasăre roz poate fi găsită în regiuni cu apă caldă pe multe continente. Probabil că va fi singura pasăre roz din orice locație. Creveții, asemănători crustaceelor, sunt responsabili pentru culoarea roz a acestor păsări.

Ursul brun

Ursul brun trăiește în pădurile și munții din America de Nord, Europa și Asia. Este cel mai comun urs din lume. Acest mamifer poate mânca până la 40 kg de pește pe zi. În ciuda mărimii sale, ursul brun poate atinge o viteză de 50 km/h.

Colecționează întreaga gamă de plușuri

PRODUS DURABIL

Produs de calitate care cucerește inimile cumpărătorilor și în același timp este prietenos cu planeta noastră. Acest pluș de 18 cm este fabricat manual cu drag în Indonezia, astfel fiecare pluș este unic și durează ani de zile.

PRODUCȚIE RESPONSABILĂ

• Un tratament egal al tuturor lucrătorilor este esențial (FAMA, BSCI & ICTI)
• Uzine mult mai ecologice (ISO14001)
• Produse durabile fabricate din materiale reciclate (GRS-Certified)
• Întregul lanț de producție începând cu materii prime până la produs final corespunde certificatului TUV

DIN FIBRE PET RECICLATE

Fabricat 100% din materiale reciclate.
Astfel, un pluș este fabricat din 6-7 PET-uri reciclate.

Mai multe detalii în regulament.