Explorează Constelația Auchan
și alege dintre programele noastre de recrutare, formare și dezvoltare.
Hai să fii StarTalent Auchan.
Hai să stralucești!

Elevi și absolvenți de licee și școli profesionale

În Auchan România contribuim la formarea și promovarea tinerilor viitori profesioniști în toate meseriile pe care le practicăm în magazinele noastre. În colaborare cu licee și școli profesionale din orașele în care ne desfășurăm activitatea, primim clase de elevi în stagii de practică profesională în comerț și oferim tinerilor absolvenți oportunitatea unui start în carieră.
Dacă ești interesat de acest program, scrie-ne la recrutare@auchan.ro.

Studenți și tineri absolvenți

Dacă ești masterand sau absolvent de studii superioare, și îți dorești un avans în carieră, află cum te poți înscrie în programul Auchan Trainee. Dacă ești în primii ani de carieră în domeniul retailului modern, programul nostru Manageri Departamente Comerciale Stagiari ți se adresează. Poate fi ocazia ta de a-ți dezvolta într-un ritm accelerat atât cunoştinţele de meserie specifice de comerţ şi gestiune, dar şi competenţele unui manager de success.

IT & E-commerce

Ești la început de carieră în domeniul IT sau E-commerce? Și noi ne dezvoltăm din ce în ce mai mult în aceste direcții. Ne actualizăm instrumentele digitale. Lansăm proiecte noi.
Pentru pozițiile noastre de entry-level din departamentele de IT, Shared Service Center și E-Commerce suntem permanent în căutare de noi talente. Găsește jobul perfect pentru tine în lista noastră de poziții vacante sau trimite-ne un mesaj la recrutare@auchan.ro

Incluziune Socială

Pentru tinerii din medii defavorizate și persoanele cu dizabilități, identificăm, în zonele în care Auchan este prezent, oportunități de angajare, formare și dezvoltare potrivite pentru fiecare situație în parte. Împreună cu parteneri specializați, acordăm suport personalizat pentru integrare și pentru preluarea unui rol profesional în echipele noastre. Ești direct interesat sau vrei să recomanzi pe cineva? Scrie-ne la recrutare@auchan.ro.

Reconversie profesională

Ți-ai dori să lucrezi la brutărie, patiserie, gastronomie, carmangerie sau pescărie? Ești pasionat dar necalificat? În Auchan te putem susține în obținerea calificărilor și te putem integra într-una din echipele magazinelor noastre. Scrie-ne la recrutare@auchan.ro, spune-ne din ce oraș ești, unde vrei să te stabilești, în ce meserie îți dorești să te califici sau aplică direct pe pagina noastră web dedicată profesioniștilor Produse Fresh.

Români care vor să revină in țară

Vrei să te întorci în țară și îți cauți un loc de muncă, în comerț, plătit corect, în care să fii tratat cu respect și susținut să te dezvolți profesional și personal? Intră pe pagina noastră de joburi vacante, și alege jobul care ți se potrivește. Sau, scrie-ne la recrutare@auchan.ro . Dă-ne mai multe detalii despre contextul tău, locul unde vrei să te stabilești, care e jobul pe care îl cauți și cum îți dorești să evoluezi în carieră.