Auchan ofera clientilor extra avantaje la reciclarea ambalajelor! Afla care sunt noile beneficii!

Auchan ofera clientilor extra avantaje la reciclarea ambalajelor! Afla care sunt noile beneficii!

Auchan ofera clientilor extra avantaje la reciclarea ambalajelor! Afla care sunt noile beneficii!

Publicat pe 12.02.2024

Din data de 12 februarie, clienții Auchan cu card de fidelitate au extra beneficii la reciclarea ambalajelor marcate cu sau fara simbolul ,,ambalaj cu garantie”.

La scanarea cardului, pentru fiecare ambalaj reciclat PET/ALU/STICLĂ cu simbolul ,,ambalaj cu garanție” clientului i se va restitui garanția de 0,5 lei sub forma de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan, secțiunea Vouchere.

Voucherul este valabil 12 luni din momentul emiterii, poate fi folosit pentru achiziția cu cardul MyCLUB Auchan a oricăror produse din magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția celor din stațiile Petrom).

Pentru restituirea contravalorii voucherului în numerar, clientul se poate adresa personalului de la Serviciul Clienți din magazinele Auchan. În acest caz voucherul de fidelitate disponibil în aplicația Auchan va fi anulat.

Voucherul de reducere poate fi folosit o singură dată, pe un singur bon fiscal pe care a fost scanat cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu pot fi aplicate mai multe vouchere pe un singur bon fiscal, dar beneficiul se cumulează cu alte promoții sau oferte. Reducerea maximă acordată în baza unui voucher este de 100 lei/bon fiscal și se va aplica doar pentru articolele participante la campanie prezente pe bon.

Voucherul de reducere se acordă la fiecare 5 ambalaje reciclate prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan în limita a maximum 100 de ambalaje/card client/campanie. Nu intră în campania de reciclare ambalajele/recipientele care nu au fost recunoscute de aparatul de colectare din cauza formei, materialului sau a designului ambalajului, neavând importanță categoria acestora.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru cumpărături în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția celor din stațiile Petrom. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

Clientii pot verifica lista produselor disponibile în ofertă în magazine și pe auchan.ro/împreună-protejăm-planeta.