Editia 2017

Editia a VIII-a, a Targului de Bere Auchan 2017, s-a deschis, pe aleile centrale ale magazinelor noastre, cu peste 350 sortimente de bere, din peste 25 de tari.
De la clasicele beri blonde sau brune până la berile albe, roșii/arămii, negre, fără alcool, aromatizate, trappiste, abatie, ecologice/ fără guten, nefiltrate, nepasteurizate, toate si-au imbiat privitorii de pe rafturile magazinelor noastre. Nu în ultimul rând, au fost prezente și mult așteptatele beri craft/ artizanale, în special cele de producție locală.
Dacă rețetele clasice nu se demodează niciodată, gusturile noi aduc bucuria descoperirii. Peste 100 de noutăți au acompaniat numele berilor deja consacrate.
Pentru cei mai exigenți cumpărători, cea de-a opta ediție a Târgului de bere Auchan a ofeit o mulțime de beri speciale, premiate în întreaga lume. În acest an, vedetele rafturilor noastre au fost cele mai importante beri din 11 berării dintre cele 12 din întreaga lume care au primit titlul de “trappista”.

“Lectii de bere” de la profesionisti

Editia 2016

Targul de bere Auchan a ajuns la a VII-a editie. In acest an bucura-te de bere si fotbal la parada gusturilor de beri si a numelor indragite nationale si international. Peste 400 de tipuri si marci de bere vor fi in centrul atentiei in toate hipermarketurile Auchan in perioada 15-28 iunie.

Pe aleea centrala din hipermarket, te asteptam cu tipuri si marci de bere blonda, bruna, rosie si neagra, bere cu diferite arome sau nefiltrata, dar si bere fara alcool sau bere puternic alcoolizata.

Vor fi prezente bine cunoscute marci de bere romaneasca si internationala alaturi de multe noutati. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania, Franța,  România, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Republica Moldova, Corea, China, Australia, Mexic, Thailanda, Turcia, Vietnam.

Stiai cum se face berea? Targul de bere iti prezinta procesul de fabricare al berii si informatii inedite despre bere! Vezi mai multe detalii aici:

bere_930x500