De 10 ani sărbătorim vinul!

Peste 300 de sortimente

Catalog de vinuri

Cramele participante

Casa de vinuri Bucium

Cu un istoric atestat documentar încă din 1469, Podgoria Bucium Iași este una dintre cele mai importante din zona Moldovei. Eeste una dintre cele mai cunoscute societăți vitivinicole din România, Zona Moldovei, fiind o societate modernă, care folosește cele mai noi tehnologii pentru obținerea de vinuri de calitate superioară, martore sunt medaliile și distincțiile obținute la concursurile de vinuri.

Crama Hermeziu

Hermeziu înseamnă destin, vitejie și forță. E povestea moșiei dinastiei Negruzzi. E vibrația vinului de acum 200 de ani, transmisă azi ca o legendă cu prefață literară. Albe, roșii sau roze, vinurile pe care Crama Hermeziu le aduce în atenția publicului conțin prin excelență particule de poveste, mister și literatură.

Villa Vinea

Rezultatul unui terroir unic - singurul terroir de clasă B din România - vinurile Villa Vinea se disting prin bogăția aromelor, aciditate si mineralitate ridicata. Condițiile micro-climaterice împletite cu tradiția viticolă milenară din zonă, cu tehnologia modernă și cu măiestria echipei de vinificatori formată din Mişi Deneş – localnic din zona pasionat de viticultură şi din oenologul Italian Celestino Lucin - Wine Maker of The Year 2009 în Italia - se reflectă în savoarea si caracterul puternic al vinurilor Villa Vinea.

Crama Dealul Dorului

Crama Dealul Dorului este situata pe Dealurile Silagiu, in vecinatatea orasului Buzias si face parte din centrul viticol Banat-Silagiu , parte a regiunii Banat. Crama a fost construita chiar in podgorie si utilizeaza tehnologii moderne, care sunt combinate cu procese traditionale de productie de producere a vinului, iar depozitarea si invechirea vinurilor se realizeaza in incaperi speciale, cu temperatura controlata.Toate vinurile produse la Crama Dealul Dorului sunt prelucrate si imbuteliate conform standardelor de management al calitatii ISO 9001 si ISO 22000.

Domeniile Anastasia

Infiintata in anul 2008 odata cu nasterea fetitei Anastasia, Crama Domeniile Anastasia produce vinuri de calitate din centrele viticole Valea Calugareasca si Urlati. Aceste vinuri suprind atat amatorul cat si profesionistul prin calitatea si regularitatea lor. Randamentele reduse, vinificatia si conditionarea care asociaza metodele traditionale cu procedeele moderne fac din aceste vinuri compania ideala a celor mai fine meniuri.

Crama Pancota

Crama Pancota se afla in Podgoria Minis-Maderat, in judetul Arad, cunoscuta si sub numele de Podgoria Aradului,produce vinuri de calitate,albe si rosii si sunt prezente in piata sub brandul de CRAMELE PANCOTA .Sotimentele de vin produse la crama noastra sunt vinuri din soiuri intenationale si autohtone cum ar fi Mustoasa de Maderat,Cadarca,Burgund Mare,Feteasca Regala si Feteasca Alba.

Podgoria Silvania

Silvania este unul dintre cei mai vechi producători de vinuri spumante din România iar brandul Silvania s-a făcut cunoscut în decursul timpului atât în tara cat și în străinătate. Începând cu 1974, aici are loc producția vinului spumant după metoda certificată Champenoise, iar din 2015 a reinceput imbuteliera vinurilor linistite, continuand o tradite inceputa in 1820 cand, calugarii benedictini au imbuteliat pentru prima data vinuri si au sapat primele galerii in actuala locatie.

Crama Ratesti

Crama Ratesti a luat nastere in 2008, si este una dintre cele mai mari crame din partea de nord a tarii, cu o suprafata de 205 hectare. Specifică zonei este aciditatea naturală ridicată, care conferă vinurilor o prospețime deosebită. Rieslingul italian, Sauvignon Blanc-ul, Feteasca Regală, Muscat Ottonelul și Traminer-ul au fost selectate pentru portofoliul de vinuri albe, iar ca soiuri roșii: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră.

Crama Vie Vin Segarcea

Crama Vie Vin Segarcea se afla in Craiova si contine elemente moderne care sa permita obtinerea unor vinuri de foarte buna calitate: prese pneumatice, roto-uri si tancuri de fermentare si pastrare cu temperatura controlata si protejate de gaz inert, tancuri pentru detartrizare, desciorchinator, si cele mai sigure instalatii de filtrare. Aici se obtin vinuri de inalta calitate din cele doua podgorii pe care le detinem: Segarcea si Crovna.

Vie Vin Vînju Mare

Vie Vin Vînju Mare detine 240ha de plantaţii de viţă de vie în Podgoria Plaiurile Drancei, în judeţul Mehedinţi situate pe ” paralela vinului” ( 44 – 450 latitudine Nordica ), ca și cele mai vestite zone viticole din Europa (Bordeaux, Burgundia, Piedmont). Strugurii atent cultivati sunt vinificati cu utilaje moderne, vinurile fiind apoi pastrate in rezervoare din otel inoxidabil cu temperatura controlata, iar cele rosii speciale sunt innobilate de prezenta lemnului de stejar.

Vinex Murfatlar

Vinex Murfatlar reprezinta un reper in Podgoria Murfatlar, fiind situata in latura vestica a podgoriei, acolo unde influenta curentilor lini dinspre Dunare si Marea Neagra, soarele mult, solurile calcaroase si iernile blande creaza un microclimat proprice crearii de vinuri deosebite, expresie a iscusintei si pasiunii oamenilor locului. Investitiile permanente in tehnologie, oameni si eticheta asigura premizele dezvoltarii de produse premium, incununarea eforturilor continue de pastrare si transmitere a traditiei locale.

Recomandăm consumul responsabil de vin, doar de către persoanele majore!