Magazinul Auchan Vitan găzduiește a cincea editie a targului producatorilor locali, in acest weekend, 3-5 iulie.

Producători din zona Bucureștiului și împrejurimi, apreciați în weekend-urile trecute de către clienții și vizitatorii târgului din Auchan Vitan, aduc produse locale, românești, proaspete si delicioase.

Târgul este amenajat tot în incinta magazinului, în apropierea raionului Brutărie, iar partenerii acestei editii sunt:

  • Meșteșugari de Gusturi – Produsele Meșteșugari de Gusturi se disting prin calitate, prospețime și tradiție, iar rețetele folosite pentru cele atestate tradițional sunt de pe vremea Bucureștiului de altă dată, de la începuturile meseriilor gustoase, când breslașii hanurilor se întreceau în preparate delicioase.
  • Simeria lactate – si-a inceput initial activitatea de productie de branzeturi in anul 2016 in loc. Manasia, langa orasul Urziceni, ulterior fiind relocate in propriul spatiu de productie, in urma achizitiei acestuia. Simeria produce atat telemea din lapte de vaca, oaie, dar si cascaval, mozzarella, branza feta si unt.
  • Avi-Giis in premiera la targul nostru – ne aduc produse din comuna Mihaesti, sat Stuparei, judetul Valcea. Avi-Giis produce atat preparate traditionale atestate, dar si neatestate, produse de transare carne porc romanesc, vita, oaie, inclusiv produse pentru gratar.

 

Producătorii care doresc să participe pe viitor la aceste evenimente organizate de Auchan sunt rugați să se înscrie prin e-mail la adresa contact@auchan.ro.