La începutul lunii noiembrie,  Auchan România a demarat proiectul Capsule Collection, prin care a lansat o provocare tinerilor designeri din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj Napoca de a pregăti o ținută fancy chic. Proiectul face parte dintr-un demers internațional, această provocare fiind lansată în toate țările în care compania activează, ținutele câștigătoare urmând a fi produse și comercializate de Auchan în gama In Extenso.

Pe 21 noiembrie, ținutele tinerilor designeri români, participanți la acest proiect, au fost jurizate în cadrul Universității de Artă și Design din Cluj Napoca. Juriu a fost format din reprezentanți ai companiei, ai facultății (Prof. Univ. dr. Elena Basso Stanescu, Prof. Univ. dr. Anca Pia Rusan) , designerul Diana Flore, fotograful Emil Costrut, dar și una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România, Fica Bălăncan, sub indrumarea presedintelui juriului, Rectorul UAD, Prof. Univ. dr. Radu Marcel Moraru.

În urma jurizării de specialitate au fost alese trei ținute câștigătoare, create de tinerii designeri Borbala Ferencz, Raul Lazăr și Veronica Tomos, urmând ca acestea să fie supuse, ulterior, votului publicului pe pagina de Facebook a Auchan România.

După 48 de ore de la data publicării, românii și-au ales ținuta preferată pe care vor să o cumpere din magazinele Auchan și In Extenso. Cu peste 1.100 de voturi, ținuta creată de designerul Raul Lazăr a câștigat provocarea Capsule Collection. Outfitul câștigător este un ansamblu format din două piese – sacou și pantaloni – care pot fi purtate și separat. Datorită culorii neutre, piesele pot fi purtate în numeroase combinații, ceea ce oferă ținutei versatilitate. Materialul are o textură plăcută la atingere, dând un aer de fluiditate ținutei. Astfel că, în decursul anului 2018, aceasta va fi produsă și comercializată de Auchan România în gama In Extenso, la un preț convenabil.