Auchan Vitan are un look nou și te invităm să-l sărbătorim cu prețuri speciale, concursuri, degustări și alte surprize! Fă-ne o vizită între 5 și 22 septembrie, în Calea Vitan 236 și participă la tombola noastră festivă unde poți câștiga unul dintre cele 50 de coșuri de cumpărături în valoare de 200 de lei fiecare, prin tragere la sorți.

Noul Auchan Vitan beneficiază de o reamenajare ce evidențiază prețurile speciale la raft, dispune de cel mai mare spațiu dedicat începerii școlii, care împreună cu casele rapide, permit o experiență mai plăcută la cumpărături. Mai mult, între 6 și 8 septembrie vă așteptăm la Târgul de Flori pentru a începe școala în cea mai bună notă!

Spațiile noi și reamenajate vă așteaptă să le descoperiți: universul menaj, auto-brico, fucte-legume pescărie și mezeluri-brânzeturi-măsline-carmangerie cu servire asistată au fost regândite pentru a răspune cerințelor voastre.

Te așteptăm zilnic între 7:00-23:00 pe Calea Vitan 236, sector 3 să te bucuri de cea mai plăcută experiență la cumpărături!

Auchan…și viața se schimbă!

Consulta regulamentul Tombolei  Auchan Vitan aici

Lista castigatori 10.10

Image may contain: 3 people, people smiling, text